My Story

“Ontwerpen is helemaal mijn ding. Heerlijk om in mijn atelier, met lounge muziek en kaarsen op de achtergrond, iets moois te creëren waarmee ik mensen kan laten stralen”, vertelt Odette Steendijk, eigenaresse en designer van Odetti Art Jewelry.

Odette besluit 10 jaar geleden haar hart te volgen en ontdekt dat ze een talent heeft voor het ontwerpen van sieraden. Dat ze nog nooit een sieraad gemaakt heeft, weerhoudt haar er niet van om haar droom te verwezelijken. Ze volgt 2 kralenworkshops en maakt op haar zolder overuren met rijgen. Uiteindelijk ontstaat er een collectie met haar eigen signatuur en Odetti Art Jewelry is geboren.

Met een leren koffer vol sieraden, een dosis lef en enthousiasme gaat ze op pad om haar collectie te presenteren. Haar designs vallen goed in de smaak. Inmiddels heeft ze samengewerkt met bekende couturiers Mart Visser en Addy van den Krommenacker waarvoor ze exclusieve Art Jewelry designs heeft ontworpen voor hun shows.

odetti1  “Mijn hart en ziel zitten erin.” bekent Odette. ” Mijn drang om te creëren komt van binnenuit en ik kan het niet stoppen. Het voelt als een onuitputtelijke bron van creativiteit en energie die ik met de hele wereld wil delen.”